FUSTRA

Fustra on palkittu harjoitusmetodi, jota käytetään parantamaan ryhtiä, lisäämään liikkuvuutta ja avaamaan jumiutuneet lihakset, kehittämään kehon hallintaa ja vahvistamaan keskivartaloa.

Ensimmäisellä treenikerralla analysoidaan lähtötilanne – missä asennossa kävelet ja istut, miten syöt, miten liikut? Tämän jälkeen harjoittelu- ja ruokaohjelma räätälöidään asiakkaalle aina henkilökohtaisesti kunkin omasta lähtötilanteesta ja tavoitteesta käsin. Harjoittelu tapahtuu aina henkilökohtaisen valmentajan eli personal trainerin avulla, joka pitää huolen, että liikkeet tehdään teknisesti oikein ja harjoittelu on tehokasta.

Suomalaisten yleinen ongelma on lihasepätasapaino. Vartalon selkäpuolen lihakset ovat etupuolta heikoimpia, mikä rasittaa niveliä, selkärankaa ja lihaksistoa. Tämä on yksi merkittävä syy, miksi suuri osa suomalaisista kärsii eriasteisista niska- ja selkäkivuista. Ammattitaitoisen ohjaajan avulla vartalon asentovirheet saadaan korjattua, aikaiseksi hyvä ryhti ja kivuton arkipäivä. Metodin yksi monista eduista on sen käytön monipuolisuus, sillä jokaisessa kehossa on omat kehittämiskohteensa, olipa kyseessä sitten painonpudottaja, aloitteleva liikkuja tai urheilija. Fustra on myös valittu Suomessa Vuoden liikuntatuotteeksi 2012. 

Lisätietoja: www.fustrafinland.fi

Ota yhteyttä ja aloitetaan harjoittelu yhdessä!

 
Aplicosta löydät seuraavat
hyvinvoinnin yhteistyöyrittäjät:

Lohjan Fysikaalinen Hoitolaitos
Kauneushoitola Uniikki
Kokonainen Osteopatia
Method Putkisto
Parturi-Kampaamo So Hair
Minna Ristimäki ja Tarja Kesälä 0400 959 712
Urheiluhieroja Kimi Vuorinen
Kimi Vuorinen on valmistunut Pirkanmaan Urheiluhierojakoulussa Tampereelta 2005. Hieronnan lisäksi saat Kimiltä ohjeita kotikuntoutukseen sekä parempaan lihashuoltoon. Apua saat myös erilaisten lihasvammojen ennaltaehkäisyssä ja kuntoutuksessa.
puh. 040 539 0261 Kimi Vuorinen

CMS FINLAND
Travelpass

 
©2017 Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico Oy - Z-Media